Doneren

Help ons een verschil te maken: steun Missie Miauw!

Elke dag zwerven talloze katten door de straten van Geel, zoekend naar voedsel, warmte en liefde. Deze vergeten dieren verdienen een kans op een beter leven, en hier komt Missie Miauw in beeld. Wij zijn een toegewijde organisatie die zich inzet voor het redden, verzorgen en herplaatsen van deze zwerfkatten.

Waarom uw donatie belangrijk is:

  1. Sterilisatie en gezondheidszorg: Uw bijdrage helpt ons om zwerfkatten te vangen, te steriliseren en medische zorg te bieden. Dit vermindert niet alleen de populatie op een humane manier, maar zorgt ook voor gezondere katten.

  2. Voeding en onderdak: Elke donatie helpt ons om voedsel en tijdelijke onderkomens te bieden voor katten die anders hongerig en blootgesteld aan de elementen zouden zijn.

  3. Herplaatsing: Met uw steun kunnen we sociaal maakbare katten een tweede kans geven door ze te herplaatsen in liefdevolle, permanente huizen.

Hoe U kunt helpen:

  • FinanciĆ«le donaties: Elke euro maakt een verschil. Uw donatie wordt direct gebruikt om levensreddende zorg en steun te bieden aan de zwerfkatten.
  • Vrijwilligerswerk: Als u tijd kunt doneren, hebben we altijd vrijwilligers nodig om te helpen bij het vangen, verzorgen en herplaatsen van katten.
  • Spread the Word: Vertel uw vrienden en familie over Missie Miauw en help ons meer mensen te bereiken die willen helpen.

Doe een donatie vandaag:

Uw steun maakt het mogelijk om een veilige en liefdevolle toekomst te creƫren voor de zwerfkatten van Geel. Vul uw gegevens hieronder in en doneer vandaag nog. Samen kunnen we een wereld van verschil maken voor deze kwetsbare dieren.

Elke gift, groot of klein, helpt ons om deze stille crisis aan te pakken en een beter leven te bieden aan de zwerfkatten van Geel.

Hartelijk dank voor uw steun!

Bedrag

Scroll naar boven